Verras je geliefde met een romantische valentijnsbrunch

Verras je geliefde met een romantische valentijnsbrunch

Iedere man kent het wel: de valentijnsstress. Je wordt al maanden van alle kanten doodgegooid met cadeautips voor haar, Valentijnsdag-gedichten en advertenties voor de beste valentijnsmenu’s. Je doet rustig aan, tenslotte duurt Valentijnsdag nog een hele tijd, toch? Helaas, het is aankomende zondag al. En nu heb je nog geen cadeautje: shit! Gelukkig heeft VanChefs het perfecte valentijnscadeau voor haar, en het is gewoon nog te bestellen!

Waarom een valentijnsbrunch

Laten we eerlijk zijn, uiteten op Valentijnsdag is leuk, maar dat doet iedereen al. Op 14 februari barsten alle restaurants uit van de verliefde stelletjes. Maar wat is er voor een meisje nou leuker dan toekijken hoe haar vriend in de keuken een heerlijke brunch voor haar bereidt? Heel weinig. De meeste vrouwen hoeven geen grote cadeaus voor Valentijnsdag, maar het beeld van jouw vriend die zo zijn best doet om iets speciaals voor je klaar te maken, dat blijft heel lang hangen. De ochtend is een heel intiem moment, echt van jullie samen. Dit is het perfecte moment van de dag om haar in de watten te leggen. Kortom: brunch wint op alle vlakken van diner!

De tas

In de tas vind je drie heerlijke recepten voor een romantische valentijnsbrunch:
Brioche de l’amour
Een heerlijk wentelteefje van briochebrood, met knalroze frambozen.
Goodmorning love
Romige Griekse yoghurt met honing, kokos en banaan. Een toetje als ontbijt.
Love boat toast
Roerei met heerlijke gerookte zalm, verse dille en knapperige toast.

Daarnaast hebben wij alle inkopen al voor je gedaan. Jij hoeft dus niet meer alle winkels in de omgeving af te struinen naar briochebrood, dat hebben wij al voor je gedaan. Om de gelegenheid extra romantisch te maken hebben wij rozenblaadjes, een flesje prosecco en zelfs een persoonlijk valentijnsgedicht! Succes gegarandeerd.

Jouw taak

Wij kunnen niet alles voor je doen en jij zal zelf ook de handen uit de mouwen moeten steken. Uiteindelijk ben jij degene zijn die haar verrast met een heerlijke brunch. In het pakket vind je een stap voor stap uitleg voor de bereiding van de gerechten: kan niet mis gaan! En natuurlijk zorg jij voor een romantische sfeer: verlicht de kamer met mooie kaarsen en leg de rozenblaadjes op jullie bed. Het is de dag van de liefde, uitpakken mag!

Je kunt de maaltijdtassen ook bestellen

Succes!

Deze actie is opgezet in samenwerking met de FoodButlers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked