6 heerlijke hapjes voor tijdens de meidenavond!

6 heerlijke hapjes voor tijdens de meidenavond!

Iedere vrouw heeft eens in de zoveel tijd behoefte aan een avondje met haar meest dierbare vriendinnen.

Het heerlijke kletsen. Over serieuze onderwerpen maar ook over koetjes en kalfjes. Ja, het afspreken met je meest dierbare vriendinnen is en blijft toch altijd uniek. Daarbij worden mensen gelukkiger door hun sociale contacten aan te halen. Het lastige is dat iedereen het vaak ‘druk heeft’, het maken van afspraken schiet er vaak bij in. Daarom is het nu tijd om een echte meidenavond te gaan organiseren!

Om de avond een extra touch mee te geven hebben we hieronder de heerlijkste hapjes op een rijtje gezet die je kunt serveren op deze speciale avond.

Skinny bites

Naast dat er heerlijke hapjes geserveerd worden, zal het ook aan alcoholische versnaperingen niet ontbreken. Dus wil jij je figuurtje ook na deze avond nog bewaren? Dan hebben wij hieronder de ultieme skinny bites!

Gebakken courgette chips
Loopt het water je nu al in de mond van die overheerlijke courgette chips? Het is een heerlijke vervanger voor de Lays’ chips uit een zak en ook nog eens versbereid. Dat wordt echt een meiden avond om nooit te vergeten. Het recept is makkelijk en snel, ben je nu al aan het watertanden? Op de site van SkinnyMom staat het recept

courgette chips

Met chocolade overgoten pindakaas-banaan koekjes

Wauw, dit is om je vingers bij af te likken! Koekjes die letterlijk en figuurlijk gemaakt zijn voor een welverdiende meidenavond. Een fijne bijkomstigheid is dat je deze overheerlijke koekjes zo gezond kan maken als dat je zelf wilt. Je kan bijvoorbeeld gaan voor 70% chocolade en natuurlijke pindakaas. Oftewel minder suikers en zout in jouw homemade snack! Dit recept zullen je gasten niet snel vergeten.

Do not spill the recipe to them!

Met chcocolade overgoten pindakaas banaan koekjes

Komkommer Feta bootjes

Met deze komkommer/feta bootjes waan je je bijna in Griekenland! Een heerlijk gezond en vrolijk ogend hapje! Heerlijk voor in de zomer om de hitte een beetje de baas te zijn. Het is niet alleen lekker maar ook supermakkelijk en snel te maken. Dus geen extra tijdsdruk of stress naast je al drukke leven. Het recept vind je terug op de site van Bitedelite

Komkommer feta bootjes

Comfort food

Comfort food, wie houdt er niet van. Wees niet te streng voor jezelf want comfort food hoort nou eenmaal een beetje bij een meiden avond. Wanneer je comfort food combineert met gezonde hapjes is er ook niets aan de hand, je moet toch ook een beetje genieten van een heerlijke vrije avond met vriendinnen. Hieronder hebben wij de lekkerste comfort foods op een rijtje gezet.

Wijn ijs

Ja, geloof het of niet, maar het bestaat toch echt: wijn ijs! De geniale fabrikant van dit overheerlijke dessert is Mercer’s. Wijn ijs is er in de volgende smaken: ‘Cherry Merlot’, ‘Chocolade Carbernet’, and ‘Peach White Zinfandel’. Gelukkig bevatten deze overheerlijke ijsjes maar 5% alcohol dus de alcohol test van de politie kom je wel door. Nu denk je dat is allemaal wel leuk en aardig maar dat is alleen maar in Amerika te koop.

Nee, nee het schijnt dat deze ijsjes in de schappen van de C1000 en Plus supermarkten liggen. Ik ben er in ieder geval uit wat voor dessert ik morgen neem.

Wijn ijs

Cream Cheese fruit pizza

Een van de meest voorkomende gerechten op een comfort food menu is de pizza. Wat is er niet beter dan een overheerlijke fruit pizza met cream cheese die je kan delen met je beste vriendinnen. Dit maakt de avond nog beter dan dat die al is!

Daarbij is er niets mis met het combineren van ongezonde en gezonde ingrediënten. Zo heb je twee vliegen in een klap! Want met een cookie dough korst en een cream cheese topping is er geen betere combinatie. Het overheerlijke recept vind je terug op de site van allwomenstalk

Cream cheese fruit pizza

Frambozen ijs sandwiches

Nog zo’n heerlijke toevoeging op een meiden avond. Naast dat het ontzettend lekker is, schijnen frambozen ook supergezond te zijn. Frambozen helpen je ook aan een verjongingskuur, zeg maar dag tegen die rimpels en hallo tegen dit heerlijke recept!

Frambozen ijs sandwiches

Zo, het belangrijkste is gedaan. Nu alleen nog deze overheerlijke recepten bereiden, wijn inkopen en een datum inplannen met de meiden en jouw avond kan niet meer stuk!

Geniet, want tijd met je vriendinnen is belangrijk!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked